Post by lieazyholbvilvent on Feb 8, 2022 20:46:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за неограничену издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
То је сјајна игра! Има само неколико проблема. Контроле су ми тешке за коришћење, као када мој лик хода. Постоји и неколико превише огласа. Ипак је то одлична игра и играћу је много!
STAR: La super corsa Arcade tsb
Супер😎😎😎😎
Лоше🙄😒
Најбоља игрица на свету
Мрзим заостајање? ? - Било је досадно и дао бих му 5 звездица да није било заостајања. Али било је и слатко и забавно, али сигуран сам да заостајање није у вези са мојим подацима. То је све
Ова игра је изузетно забавна и слатка, заиста уживам у њој! Имам неке предлоге за то: Учините то тако да можете да посматрате ботове који се још нису квалификовали и додајте још једну финалну игру која је попут обрачуна у скоку! Последњи предлог: додајте мини-игру у којој је као трка, осим што вас прати слузави цунами и ако га додирнете елиминишете се из меча! Такође можете додати нешто попут слимб цлимб! Све у свему, одлична, забавна и забавна игра!
Забавно, али превише реклама и има само 5 нивоа.
Много волим ову игру, али сада мрзим искачуће огласе, али волим искачуће огласе за награде
Ова игра је ОДЛИЧНА! Ово је била добра апликација за децу и може да добије бесплатне скинове уз оглас!❤✨😭
Ова игра ми је симпатична, али други људи можда имају другачија мишљења и вероватно бих рекао да је здрав као Даиси
STAR: Super Tricky Amazing Run آرکیڈ icvg
Могло би бити забавно, лица одају ону атмосферу мема из 2010. и не знам зашто, али волео бих да та игра има стварни онлајн мултиплаиер, а можда чак и уређивач нивоа! Такође има превише огласа, и волео бих да има више нивоа
Сладак! Чуо сам како људи говоре да на једној фудбалској лопти АИ вашег тима ставља лопту на вашу страну, али моја АИ игра ставља лопту на други тим и помаже мени. Такође, круна је лака, победио сам је 3 пута. У сваком случају, ја сам у сезони 7 и стварно ми се свиђа! Почео сам је јуче, ако неко прочита мој коментар (сумњам у то) преузми ову игру и пробај! Сигуран сам да ће бити незгодно, али слатко и забавно! Ох, такође вас молим да поправите да ми се у последњој игри екран замрзава на неко време.
Свиђа ми се, али мрзим рекламе, било би савршено без реклама
Знао сам да је то потпуно идентична верзија јесењих момака само са слатким ликовима, али онда сам видео ознаке ван мреже и за једног играча потпуно супротне од описа детаља игре па сам је одмах деинсталирао. Нећу се замарати тиме. Штета што је изгледало забавно, одбацићу и момке ако не буду периодичнија прилагођавања како би дугорочно било забавније. Чини се да игре само узимају новац, а затим на следећу игру. Никоме нисам дао 5 звездица осим за графику.
Свиђа ми се ова игрица јер стварно волим да играм јесење момке, али не могу да је нађем овде онда је моја мама нашла и од сада је увек играм, а ликови су заиста слатки, волео бих да додају још👍
Ова игра не може да ради глатко на мом уређају, када меч почне касни. Мој уређај користи Снапдрагон 865. Мој уређај може да покреће игре отвореног света са високом графиком. Али ово је само игра хрчака зашто толико заостаје.
Заиста ми се свиђа ова игра јер ако укључите податке или жену, нема додавања иаи, па дајем јој 5 звездица иаи и можете носити своје ликове тако... али молим вас да ли можете ово поправити ако је играм, не могу да трчим и скочи, молим те поправи ово
Хахахах ово је највеће заостајање које сам искусио у дужем временском периоду да сам се толико трудио да будем као дечки из јесени и није успео, ок? Било је као 2 кадра у секунди. НЕ препоручујем ову игру, само је тужна
Боља него Фалл Гуис нема никакве кукуренције има батллепасс има хватање круне и слично изгледа као таил таг солло
Ова игра је заиста добра, али ми се баш и не свиђа што има пуно реклама па бисте можда желели да промените, али осим тога ваша игра је заиста добра 😜☺
4 звездице јер постоје неки проблеми у мом телефону, пише да је заустављен, па почни стоп старт стоп ово долази, можеш ли то да поправиш
Веома слатко изазовно и забавно
У реду је, има пуно реклама и понекад ме нервира и не могу стварно да контролишем ствар са малим хрчком осим да је у реду
ССССССУПЕР ИИИИИИИИИГИЦА
Овако сјајна игра и контроле су срање. Хтео сам да добијем велико паковање од 12,99, али пре него што било шта купим, морам да ослабим контроле. Хвала!
Престаните да додајете додатке и ставите режим за више играча 🤬😖
Добар је, али игра се са ботовима и без ћаскања и тако је неуспешан као да се стално замрзава
🤩🤩🤩🤩🤩🌻🤩🤩🤩😭
Ова игра је заиста забавна и слатка. Можда је тешка, али је веома забавна и забавна. Волим да играм ову игру посебно када немам шта да радим. Стварно волим ову игру, сви моји пријатељи је играју и ми је волимо
بازی ربات اتوبوس پلیس استراتژی msh
Волим игру и свиђа ми се како не можете да бирате тако да је насумично, једноставно ми се не свиђа крунска игра 😂 али ипак 5 звездица
Ово је слично "Стумбле гуис", осим што има превише грешака. Контролер је тако тешко контролисати да се помера на друга места када сте очигледно желели да одете на друго место. Има додавања сваких неколико секунди, знам да желите да зарадите од тога, али бар нас пустите да играмо на миру. Превише је проблематичан, а постоји само неколико мини игара у поређењу са „момцима који се спотакну“
Игрица је супер само дотајте још неке мапе.
СВИЂА ми се ТГИС ИГРИЦА, А ОВО ЈЕ ТАКО ДА ТЕ ЖИВОТИЊЕ ВОЛЕ 💙💚💛❤❤💜
Игра је попут јесењих момака и чини је бољом од праве игре.