Post by lieazyholbvilvent on Feb 8, 2022 20:49:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават монетите ▞▞▞
▞▞▞ Cat Bird 2022 version ▞▞▞
Здравейте! Аз съм на Chromebook и се опитвах да играя тази игра, но не ми позволи да скоча. Натиснах интервала, нещото със стрелка нагоре и бутона за скок в играта. Нищо не проработи! Играта изглежда супер сладка, но се надявам да успеете да решите този проблем. Засега ще деинсталирам, но следете играта! Моля, поправете това скоро <3
Много ми хареса тази игра. Беше толкова забавно и приятно да се играе. Трябва да кажа, че това е един от, ако не и най-добрите безплатни платформинги, които съм играл от дълго време. Стилът на изкуството също беше супер очарователен и приятен за гледане. Нивата никога не са били твърде трудни или твърде лесни за изпълнение. Като цяло беше наистина добър мач.
Беше наред, но 3-тата беше трудна за летене
Когато стартирам играта, тя стига до началния екран, който казва "Докоснете, за да започнете", но нищо не се случва, когато докосна нещо...
Невероятна игра и силно я препоръчвам, нейната графика е там с undertale и това и е просто толкова забавна и уникална игра, хареса ми!! <3
Повече нива
Най-забавената и неотзивчива 2D игра, която играх.
Lady Bird Лейди Бърд - Site search » Филми онлайн
Добре. Добра игра. Но 4-то ниво е буквално невъзможно, колкото и да се опитвате да го завършите. Докато бутам кутията в течността и тя е вътре в нея, НИКОГА не мога да скоча и да се плъзгам до тази платформа. Искам да кажа, че е буквално невъзможно. Оправи го.
Cat Bird Abenteuer wadl
Cat Bird е честно казано един от любимите ми платформинги, със своя стил на пикселно изкуство, прости контроли и предизвикателни етапи. Въпреки че имах ярост, напуснах тази игра веднъж или два пъти, продължавах да се връщам, за да я играя. Да победиш Cat Bird беше сладко горчиво, тъй като се чувстваше като голямо постижение, но не бяха останали повече нива, с които можех да се предизвикам. Като цяло страхотна игра!
Изглежда сладко, но не мога да го играя! Дясната страна на екрана е отрязана. Бутонът за скок е точно на ръба на екрана и продължавам да минимизирам играта...
Много забавен платформинг! Нивата са разочароващи по правилния начин. Анимацията е очарователна, а музиката също е много сладка. Харесва ми.
Единственият проблем, който имам с това, е, че намалява до около 2-3 кадъра в секунда на телефона ми на всяка минута или две. Освен това, очарователен, забавен и предизвикателен. Обичам го 😸
Вече не мога да играя играта, сензорният екран не реагира, не може да премине през заглавния екран. Иначе това което бях играл преди този бъг беше страхотно
Rage напусна контролите са толкова лоши, продължавай да ме убиваш, не си губи времето
МРАЗЯ ТАЗИ ИГРА!!! Мислех, че ТОВА Е ЛЕСНО И НЕ Е. Създателят е толкова много тъп.
Cat Bird Pustolovske igre svq
Чудесният RP: Мисии на калинка и котка ноар е приключенска куест игра, базирана на Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir, създадена на Roblox и
Опа пук к
Доста добра игра, но става малко объркваща в третия свят
Тази игра е твърде трудна за мен, не мога да премина 3 нива, толкова е трудна за мен, че ми отнема около 10 минути
Да.. забавна игра... но не мога да накарам котка птица да лети достатъчно далеч... обичах игра, но умря, али.. Това е... фаноминална.. музика и изкуство... Просто не мога да стигна котка птица да лети достатъчно дълго, за да премине, втори екран....lmbo...
Може би да добавите опция, където можете да промените количеството анимации, които се изпълняват в играта? Всеки път, когато играя, изоставането се влошава. Мисля, че тук има много ненужни анимации, като: анимация за скачане на животни, фонова анимация, сияеща анимация на шипове и т.н. Рекламите са добре.
Забавно е и всичко освен рекламите е твърде досадно. просто изскача дори когато изчистите сцена, можете ли да направите така, че рекламите да изскачат САМО когато умрете? Аз съм на ниво 4 и вече съм раздразнен, знам, че трябва да правиш пари, но играта не изглежда забавна. и бутоните не реагират много или просто телефоните ми са виновни. Благодаря и без обиди
Cat Bird ایڈونچر vtf
Blocky Moto Racing - motorcycle rider Poygalar cah
Тази игра няма да започне просто, без значение колко пъти докосвам... Мразя я😑
Контролите просто не са достатъчно отзивчиви за игра, която го изисква
Без значение какъв играч сте, определено ще харесате тази инди игра за вашето Android устройство, Cat Bird. Основният герой на тази игра е сливането на
сладко е и въпреки това е трудно да се победи играта толкова стресираща
Обичам тази игра, която е супер сладка, забавна и трудна, но не твърде трудна, но има проблем с рекламите, когато натисна бутона за излизане X, това ме кара да напусна играта с дупки и ме изпраща на началния екран и получавам добавяне всеки път, когато стартирам ниво, така че го прави неиграем през повечето време за мен
Тази игра е предизвикателна и сладка и много забавна. Курсовете са наистина предизвикателни и вълнуващи за игра.
може ли някой да помогне?! не работи, вдигам началото, но нищо не се случва,
Мяу.
Това е хубава игра, но е твърде разочароваща
Просто съм доста зле в това и бих го препоръчал, хаха
Играта е добра, НО ПОЛУЧИХ ИГРАТА ЗА ДОБРО ИЗПИТВАНЕ НА G.O.O.D, НЕ ИЗПИТВАНЕ НА ТЕЛЕФОН СЛЕД ИНСТРУКЦИЯТА!